Thursday, June 10, 2010

Cuti Dua Minggu : Shopping Complex!

Phew. Tau tak apa tu penat?

Okay, pukul 8, aku baru balik dari Mid Valley. Aku sangat lesu untuk berkata-kata. Faham?

Sebenarnya, ni baru first time pergi, cadangnya nak jejalan dengan Bisya, Nad, Aieshah, Husna, Ezzaty, Farisha semua tu~ Tapi akhirnya satu jam lebih je duduk ngan mereka, lepas tu mereka tengok wayang dan aku pun melayang-layang di udara dengan kakakku.~~  Hahah, otak serabut, faham tak ni?

Hmm. Tak banyak buat benda pun, cuma meronda sekeliling bangunan, beli dan bayar dan terserempak itu ini~ Ingat nak beli kasut, tapi... kenapa tak ada saiz haaa?!! Dan yang paling penaatt, duduk lebih dua jam time tunggu nak balik. Wuarghhh~!
Aduhh wey! Aku lupa nak bagi kad birthday kau Bisya!
Badak yang over.
Oh and while I'm taking this photo, accidentally I ran into Kak Athirah and the other debater from SMI Hidayah! They've got nice CANON DSLR, the one I adored. Oh, and of course we're talking about debate, UIA, MOSLEH.... and hey they've make me missing the debate again!

Oh ya, dan hari tu aku pergi mengenal The Mines, Hari Jadi Kakak..~ Sejak bila dia tukar kaler kelabu? Alang-alang datang, tertengok Pameran Read Malaysia. Menarik jugak, dan bagus untuk pupuk minat membaca di kalangan kita whee~ Diskaun dia bagi macam nak tak nak, ikut kod buku, tapi sekurang-kurangnya adalah jugak. Wokeyh... Siapa nak pergi sempat lagi~


Ergh, penat still penat. Tapi sekurang-kurangnya aku dah mengenal The Mines dan The Mid. :)
Papepun, selamat hari lahir Cik Bisya!
Okeh, jom siapkan kerja sekolah!

3 comments:

raihan said...

dh knal The Mines n Mid??
ummph..akk x knal lg!
y don't u blanja akk gi sane one day? nah.. just joking ;P

namasayaaku said...

hahhh,
too bad I take that seriously.
orite, bile?

namasayaaku said...

hahhh,
too bad I take that seriously.
orite, bile?