Thursday, January 31, 2013

Aminah & Azali



Agak Uztaz Don dah tengok belum video ni? Suka tengok semua video si aminah dan adik dia ni hehe so comel ah tapi yang ni paling terbaek. Sejuk hati tengok anak mat saleh mana berfangirl-ing dengan uztaz don haha. Takde berkepit dengan ipad ke game ape. Walaupun papa dia slamber gaya regge tapi jangan judge a book by its cover, dia ada cara mendidik yang lain daripada parents2  lain. Di mata aku Aminah ni sangat observant (video dalam masjid turkey tu), kreatif (tengok barang yang dia buat and pokok yang dia tanam!), pandai, agak holistik (aku jeles) dan last but not least macam Emma Watson kan hoho. Semoga diorang membesar dan menjadi another mutiara agama. Keep it up, thumbs up Bro Lepat! 

2 comments:

miai said...

Paaa . Diorang tu Islam ke tidak ? Curious meh .

Ulfa Ady said...

Mak german ayah melayu tapi overall islam leeeeehhhhh... hehehe